torsdag 27 maj 2010

Sista veckorna i Indonesien

Tjenis!
Vi har kommit till Bangkok nu och laget verkar lugnt men ratt tomt pa turister. Sist vi var pa Khosan road var det smockat med solbranda backpackers men nu ar det mest asiater och mellanalders man med asiatiska flickvanner (eller vad det nu ar...)

Det kandes konstigt och sorgligt att lamna indonesien efter 7 veckor men vi hade iaf en harlig avslutning pa Bali med surfing, folkliv, sol och kul uteliv. Och vi kommer tillbaka, (har redan bestamt med var surfinstruktor att vi kommer och joinar stranden pa Bali till nyar:p) Indonesien har verkligen mycket att erbjuda och det finns massor mer att se, bade pa land och under vattnet!
Har kommer bilder fran vara sista veckor i ostra indonesien (Flores och Komodo) och Bali.
4 dyk i Komodo national park med hajar och otroliga fiskar och koraller.
Nere pa botten dar ar det toppen!

Dykutrustning


Vita strander


en soluppgang

och betydligt manga fler solnedgangar :)


Den har on tog priset "basta paradison", 10 bungalows pa en mysig strand omgiven av det klaraste vattnet du kan tanka dig. Saraya island (Flores)

Surfing pa Bali! Ar ju hur himla kul som helst! :D Kan man surfa i Sverige??
Kuta beatch, Bali
och en sista aterforening med Moset :)
Snart kommer vi hem!
//Linn och Jessica

10 kommentarer:

  1. Hej Linn & Jessica,
    Bangkok är ett mycket osäkert ställe för närvarande,så var mycket mycket super försiktiga och misstänksamma mot allt och alla.Håll er borta från folksamlingar och grupper,håll er väldigt avsides om ni överhuvudtaget måste vara i Bangkok.
    Kul att ni kommer hem,tycker väl inte ni.
    Vill väl bara fortsätta att resa och resa.Det skulle jag också kunna göra i ett helt liv och det är fortfarande inte tillräckligt.Full förståelse för er.Allafall kul att träffa er när ni kommer hem.
    Många Hälsningar från Björn,Lilian&Chris

    SvaraRadera
  2. Hej igen!
    Hörru du du nu får det allt räcka med resande ett bra tag. Nu kommer vardagen igen och det är dags att börja jobba till hösten, kanske nåt mer i juli förutom Gotland. Du behöver pengar, o gratis är det inte att åka till Bali. Bali till nyår verkar för nära återkomsten, men visst kommer du kunna resa dit igen. Hoppas inte att du blir borta lika länge då. Bali har varit min dröm under några år, önskat en resa dit nån gång . Tänk om jag oxå kunde komma iväg dit innan ålderdomen.
    Är helt slut nu, efter att ha klippt gräset o krattat för att kunna klippa. Gräset har blivit otroligt långt plötsligt. Jag blev en gräsgubbe från topp till tå.Gräs överallt sprutande på mig.
    Må så gott och tänk er noga för i Bangkok.Farligt kan det vara där och det är anledningen till att det inte finns så många turister där nu. Hade som sagt hoppats på enbart flygplatsen o ej nån vistelse där.
    Kramar från mamma

    SvaraRadera
  3. Hej, sköna bilder från dyk o surf!
    Välkommna hem :-)
    Ta med lite sol o värme !

    SvaraRadera
  4. looks good!! Ja sugen blev man på att åka dit. Vi får åka när mamma fyller 60 eller vad säger du mamma? Ses på måndag i Älvsjö. kan inte komma till flygplatsen på söndag kväll då jag har heldag i skolan på måndag med redovisningar o.s.v. Kan ju vara försent med flygplanet oxå. Krama anna

    SvaraRadera
  5. ja vad sager du mamma? Ja ar iaf fetpa en 60ars resa! okej annapanna ses pa familjemiddagen :)

    SvaraRadera
  6. ja vad sager du om det mamma? ja e iaf fetpa!oki syster da ses vi pa familjemiddagen!:D

    SvaraRadera
  7. Linn och Jessica28 maj 2010 kl. 16:58

    justeja om ni vill ha nat speciellt fran Bangkok sa far ni onska nu! :P for imorgon blir det sista shopping!

    SvaraRadera
  8. Fy satan vilka fina bilder!!! Vill ocksa surfa! :D Elvira

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vill gärna ha fina sommarklänningar (typ den Jessica köpt), de där härliga brallorna med massa färger som du köpte tidigare, tunika o tänk o välj själv nåt-
    Kom just från en trevlig dagstur med långbro villaförening . Varit på Braxta vingård o provat viner o ätit en fantastisk härlig buffè.Besökte även Malmköpings gammeldagsa marknad. Kramar mamma.
    see you

    SvaraRadera
  10. Grymmaste bilderna - helt fantastiskt! Linn, kan du boka en bungalow på Saraya island tack ;-) Välkomna hem!

    SvaraRadera